Europa League: Μονομαχίες με άρωμα Champions League

Σπουδαίες αναμετρήσεις θα γίνουν απόψε για την προημιτελική φάση του Europa League.

Europa League: Μονομαχίες με άρωμα Champions League

Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται ως τον μεγάλο τελικό της Βουδαπέστης καλούνται να κάνουν απόψε οι ομάδες που μετέχουν στα προημιτελικά του Europa League. Ξεκινώντας από την Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πρόκρισή της στην 8άδα κόντρα στην Μπέτις, πλέον βρίσκει μπροστά της μία ακόμα ομάδα από την Ανδαλουσία, τη Σεβίλλη, την οποία και υποδέχεται σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ».

Πέραν αυτών, σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στο Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» έκαναν την έκπληξη στην προηγούμενη φάση του θεσμού και απέκλεισαν την Άρσεναλ, ενώ, πλέον, μένει να φανεί αν θα καταφέρουν να περάσουν και το εμπόδιο της «Γηραιάς Κυρίας».

Η ετέρα ιταλική ομάδα, η Ρόμα, που είναι μάλιστα και κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ, φιλοξενείται στην Ολλανδία από την Φέγενορντ, η οποία διέλυσε στους «16» την Σαχτάρ Ντόνετσκ με συνολικό σκορ 8-2 και τέλος το ενδιαφέρον θα στραφεί και στη Γερμανία, με την Λεβερκούζεν να αντιμετωπίζει στην «Μπάι Αρίνα» την μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

To σημερινό πρόγραμμα:

19:45: Φέγενορντ – Ρόμα

22:00: Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη, Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ