Europa League: Επανάληψη τελικού και στο βάθος... Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League με τον τελικό του περσινού Conference League να αναβιώνει στον δρόμο για την Βουδαπέστη. Απαιτητικές κληρώσεις για Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους. 

Europa League: Επανάληψη τελικού και στο βάθος... Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους

Άκρως ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση των προημιτελικών του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει ξανά στην Ανδαλουσία προκειμένου μετά την Μπέτις να αντιμετωπίσει την πολυνίκη του τροπαίου Σεβίλλη. Η Γιουβέντους θα βρει απέναντί της την Σπόρτινγκ η οποία απέκλεισε την Άρσεναλ.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο θα τεθεί αντιμέτωπη με την... "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ενώ Φέγενορντ και Ρόμα θα αναβιώσουν τον τελικό του περσινού UEFA Europa Conference League.

Από εκεί και πέρα, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους θα βρεθούν στα ημιτελικά εάν ξεπεράσουν τα εμπόδια της Σεβίλλης και της Σπόρτινγκ αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη

Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Φέγενορντ - Ρόμα

Το ζευγάρωμα στα ημιτελικά:

Γιουβέντους / Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / Σεβίλλη

Φέγενορντ / Ρόμα - Λεβερκούζεν / Ουνιόν Σ.Ζ.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Europa League είναι προγραμματισμένοι για τις 13 Απριλίου, ενώ οι δεύτεροι αγώνες μια εβδομάδα αργότερα, στις 20 Απριλίου.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών είναι προγραμματισμένοι για τις 11 Μαΐου, με τους δεύτερους αγώνες μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Μαΐου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Puskás Aréna της Βουδαπέστης στις 31 Μαΐου.