Φετφατζίδης: Πώς κέρδισε τον Μαρτίνς και γιατί ξεκίνησε βασικός με τη Μπέτις

Ο Έλληνας άσος έχει κερδίσει από την προετοιμασία τον Πορτογάλο τεχνικό. Καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Μπέτις. 

Φετφατζίδης: Πώς κέρδισε τον Μαρτίνς και γιατί ξεκίνησε βασικός με τη Μπέτις

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπέρις.

Αυτή τη στιγμή ο «Φέτφα» είναι πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Μαρτίνς από τον Ναουέλ. Δούλεψε πολύ ο «σβόυρας» στην προετοιμασία και αυτό που βλέπουν στον Ρέντη είναι ένα παίκτη που διψάει για «απαντήσεις» σε όσους τον είχαν τελειωμένο.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ο λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός τον ξεκίνησε κόντρα στην Μπέτις. Είχε να κάνει με καθαρά αγωνιστική κριτήρια. Επειδή πολλά ακούστηκαν πως ο Μαρτίνς είχε διαπιστώσει σωματική επιβάρυνση στον Λάζαρο, η αλήθεια είναι μία και μοναδική:

Ακόμα και να μην ήταν καταπονημένος ο Χριστοδουλόπουλος, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, πάλι τον «Φέτφα» θα προτιμούσε, γιατί θεωρεί ότι με το σύστημα που παίζει η Μπέτις (3-4-2-1) θα ήταν πιο επικίνδυνος στο ένας εναντίον ενός απέναντι στον Σίντεϊ που θα τραβιόταν στην αιστερή πτέρυγα των Ανδαλουσιανών.

Το διάστημα που έπαιξε δεξία ο «Φέτφα» φάνηκε αρκετά, καθώς έπαιζε με ανάποδο πόδι. Αντιθέτως, όταν πέρασε στα αριστερά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, έδειχνε να χάνεται. Γι' αυτό στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μαρτίνς τον ξαναπέρασε δεξία και λίγο έλειψε στο 51' να χριστεί και σκόρερ.