Χασάν: "Διαιτητικές αποφάσεις που επηρέασαν το παιχνίδι"

Ο Αιγύπτιος επιθετικός στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, ενώ η Μπέτις την κατοχή, ενώ έκανε ειδική μνεία και στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Χασάν: "Διαιτητικές αποφάσεις που επηρέασαν το παιχνίδι"

Αν και αντιμετώπισε έναν ποιοτικό αντίπαλο που ήλεγξε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει πάρει και το παιχνίδι. Ο Αχμέντ Χασάν μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε σε αυτό το γεγονός και στο ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς.

"Πράγματι η Μπέτις είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μας απείλησε με επικίνδυνες φάσεις, αλλά εμείς τις κάναμε. Η Μπέτις είχε τον έλεγχο την κατοχή αλλά δεν έκανε τίποτα καλύτερο. Το ποδόσφαιρο είναι γκολ και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν γκολ δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι", είπε αρχικά ο Αιγύπτιος επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Χασάν αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά που ήταν δύσκολα και σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που δεν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε επιθετική μας λειτουργία και να κάνουμε γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Παλέψαμε αρκετά, ο κόσμος μας βοήθησε, αλλά ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κατά τη γνώμη μου είναι κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που επηρέασαν το παιχνίδι. Τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς γιατί ήμασταν με παίκτη λιγότερο".

Ολοκληρώνοντας ο Αχμέντ Χασάν τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της άλλα πέντε παιχνίδια. "Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι και έχουμε άλλα πέντε μπροστά μας. Εμείς πάντα θα πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη και συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια".