Θα είναι άλλος Ολυμπιακός στην Ισπανία

Άλλο Λεβαδειακός, κι άλλο Μπέτις, ιδιαίτερα για μια καινούργια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που κράτησε όμως στην άμυνα και είχε μάλιστα περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από την ισπανική ομάδα για να πετύχει γκολ.

Θα είναι άλλος Ολυμπιακός στην Ισπανία

Καλό, πολύ καλό το 0-0 αν προσμετρήσουμε μάλιστα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε από το 73΄με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τσιμίκα και την αναγκαστική αλλαγή του Μπουχαλάκη από το 35΄μετά την κίτρινη κάρτα.

Η κατοχή ήταν συντριπτική για την ισπανική ομάδα, ούτε η Μπαρτσελόνα δεν κράτησε πέρυσι τόσο πολύ τη μπάλα πέρυσι στο Καραϊσκάκη και η ισοπαλία είναι κάτι παραπάνω από θετική, καθώς με ήττα θα τελείωναν όλα από την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

Πολλές αναποδιές για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης, αφού στις παραπάνω ατυχίες να προσθέσουμε και την κούραση των παικτών από τα … αναθεματισμένα ματς της Εθνικής που έκοψαν το μοντάρισμα της ομάδας στα δύο και έφεραν τους διεθνείς καταπονημένους στο Ρέντη.

Το πρόγραμμα πλέον πρέπει να έχει ξεκούραση βασικών παικτών στη Νέα Σμύρνη, να πάρουν ανάσες ο Καμαρά, ο Φορτούνης, ο Μπουχαλάκης και να μη παίξουν φυσικά στο Κύπελλο με τον Λεβαδειακό, να μπουν σιγά-σιγά ο Γκιργιέρμε και ο Τουρέ και μετά φουλ για ΠΑΟΚ και Μίλαν, όπου θα παιχθούν πολλά για την εφετινή χρονιά, ιδιαίτερα με το “δικέφαλο του Βορρά”, αφού στο Μιλάνο δεν θα κοστίσει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος που ήταν συγκλονιστικός φώναξε μετά τη λήξη του αγώνα “θρύλε γερά πρωτάθλημα ξανά”. Κι αυτό δεν είναι … ψύχωση, αλλά ρεαλισμός και το γνωρίζουν καλά όλοι στον Πειραιά.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα θα κριθεί σε ένα μήνα στην Ισπανία και τότε ο Ολυμπιακός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, θα δέσει περισσότερο και θα προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι του.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασε στην Ευρώπη και μάλιστα απέναντι στην έκτη ομάδα της Ισπανίας…