Λουτσέσκου: «Ήττα με ψηλά το κεφάλι»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με την Τσέλσι είπε ότι η ομάδα του αρχικά σεβάστηκε περισσότερο απ' ότι έπρεπε τους Άγγλους, ενώ συμπλήρωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του έχασαν με το κεφάλι ψηλά. 

Λουτσέσκου: «Ήττα με ψηλά το κεφάλι»

«Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε πολλές δύσκολες καταστάσεις καθώς ξέραμε πόσο οργανωμένη και επιθετική ομάδα είναι η Τσέλσι. Αρχίσαμε τον αγώνα με περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο, κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ και έτσι ηττηθήκαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει με σκληρό αποτέλεσμα εις βάρος μας.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι ίσως και η Τσέλσι έχασε λίγο την φρεσκάδα της και δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία.

Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη με ποιότητα, εμπειρία, ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε αλλά είναι ένα ματς που βγήκαμε με το κεφάλι ψηλά», είπε αρχικά ο Ρουμάνος.

Αναφερόμενος στον Ακπόμ που ήταν και πάλι εκτός αποστολής, είπε: «Εβαλα τον Καρέλη με τον ΟΦΗ λόγω της εικόνας που είχε ο Καρέλης στις προπονήσεις. Σήμερα δεν χρειαζόμασταν άλλον επιθετικό στο πάγκο».

Για τον Βιεϊρίνια και τα παράπονα που υπάρχουν από μερίδα οπαδών: «Δεν συμφωνώ ότι ο Βιεϊρίνια δεν παίζει καλά. Έχουμε μία τέλεια αμυντική γραμμή, λειτουργεί άψογα και δεν νομίζω πως πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Ο Τόσκα μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές».