Ολυμπιακός: “Εχθροί” για 90 λεπτά, φίλοι έξω από το γήπεδο!

Αρκετοί “ερυθρόλευκοι” είχαν στήσει “πηγαδάκια” με ποδοσφαιριστές της Μπέτις, οι οποίοι στην αναγνωριστική βόλτα έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τραβούσαν φωτογραφία τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες.

Ολυμπιακός: “Εχθροί” για 90 λεπτά, φίλοι έξω από το γήπεδο!

Πολλά τα “πηγαδάκια” πριν από το ματς του Καραϊσκάκη. Δεν αποτελεί βεβαίως έκπληξη, αφού είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού.

Στους “ερυθρόλευκους” υπάρχει κόσμος και κοσμάκης που έχει περάσει από τα κορυφαία πρωταθλήματα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν πολλούς γνωστούς σε διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπς.

Ο Μοντέστο για παράδειγμα μόλις είδε τον μεσοεπιθετικό της Μπέτις Ριάντ Μπουντεμπούζ να μπαίνει για την αναγνωριστική βόλτα, τον φώναξε αμέσως κοντά του και τα έλεγαν για περίπου δέκα λεπτά.

Ο Γκερέρο τα είπε με τον Παραγουανό φορ Τόνι Σανάμπρια. Ο δε Γκιγιέρμε είχε την ευκαιρία να δει μετά από αρκετούς μήνες τον στόπερ Σίντνεϊ, με τον οποίο ήταν μαζί στην Λα Κορούνια την περσινή σεζόν.

Ακόμα και οι Τοροσίδης, Χασάν και Βούκοβιτς είχαν πολλούς γνωστούς από την Μπέτις.

Η αποστολή των Ανδαλουσιάνων έφτασε περίπου μιάμισι ώρα πριν από την έναρξη του ματς στο Καραϊσκάκη και στην αναγνωριστική βόλτα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Κίκε Σετιέν, δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν και κάποια βίντεο τους οπαδούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις εξέδρες. Κι όλα αυτά, για να τα ανεβάσουν λίγο αργότερα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.