ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1: Άλλη ταχύτητα...

Η Τσέλσι πέρασε  πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ από την Τούμπα κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

ΠΑΟΚ-Τσέλσι 0-1: Άλλη ταχύτητα...

Όσο και να ήθελαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεκινήσουν με νίκη επί της Τσέλσι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό στάθηκε αδύνατο. Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος και η διαφορά ποιότητας των Άγγλων με την ελληνική ομάδα μεγάλη.

Η Τσέλσι έχασε απίστευτες κλασικές ευκαιρίες, περισσότερες από τα δάχτυλα των δύο χεριών! Μόνο ο Μοράτα, που έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από την περσινή σεζόν, αν και κόστισε περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ, είχε έξι τελικές προσπάθειες για γκολ.

Ο Πέδρο και ο Μάρκος Αλόνσο έχασαν από δύο κλασικές ευκαιρίες. Και ο μόνος που βρήκε στόχο ήταν ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν στο 7΄ με σουτ από κοντά ύστερα από αντεπίθεση. Ο Πασχαλάκης έπεσε αλλά η μπάλα κύλησε κάτω από τη μασχάλη τους προς τα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ ίσως αν έπαιζε με πιο νορμάλ 11αδα να διεκδικούσε κάτι καλύτερο. Όμως ο Λουτσέσκου προτίμησε να ξεκινήσει χωρίς επιθετικό (τον ρόλο αυτό είχε ο Πέλκας!). Όταν έριξε τους Ουάρντα και Πρίγιοβιτς η εικόνα βελτιώθηκε αλλά όχι δραστικά.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Χατσερίντι, Βαρέλα, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ζαμπά (82’ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (69’ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί, Πέλκας 5 (63΄Ουάρντα )

ΤΣΕΛΣΙ (Σάρι): Κέπα, Ζαπακόστα 6, Ρούντιγκερ 7, Κρίστενσεν, Αλόνσο (65΄Αθπιλικουέτα), Καντέ , Ζορζίνιο (65΄Φάμπρεγας ), Μπαρκλεϊ, Γουίλιαν, Μοράτα (80’ Ζιρού), Πέδρο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλμπέρτο Μαγιένκο (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βέρνμπλουμ, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Ουάρντα