Oλυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια στο Μιλάνο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη Μίλαν.

Oλυμπιακός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια στο Μιλάνο

Το βράδυ ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ την ίδια ώρα ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζει εκστρατεία για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες στις 4 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουν στο "Σαν Σίρο" τη Μίλαν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Υπολογίζεται πως πάνω από 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου στο γήπεδο της Μίλαν. Η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα στο Μιλάνο στην οποία αναφέρει:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων MILAN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "STADIO G.MEAZZA – SAN SIRO" την Πέμπτη 04/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Παρασκευή 21/09 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία των Εισιτηρίων Διαρκείας (είσοδος VIP) στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα και επώνυμο με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο από την ιταλική αστυνομία σε όσους μεταβιβάσουν ή διορθώσουν το εισιτήριο τους.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€.