Ολυμπιακός: «Υπομονή», η λέξη – κλειδί με την Μπέτις

Οι Ανδαλουσιάνοι θα επιχειρήσουν και στο Καραϊσκάκη να έχουν την κατοχή της μπάλας και να επιβάλουν τον ρυθμό τους όπως έπραξαν και στα ματς της Primera Division. Ποια η συμβουλή του Μαρτίνς στους παίκτες.

Ολυμπιακός: «Υπομονή», η λέξη – κλειδί με την Μπέτις

Ο Ολυμπιακός απόψε (22.00) καλείται να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League απέναντι σε μία Μπέτις που έχει ως στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Δεν το κρύβουν πάντως ότι πόθος τους είναι η κατάκτηση του τροπαίου!

Οι Ανδαλουσιάνοι ήρθαν αποφασισμένοι στην Ελλάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του είναι προετοιμασμένος για το τι θα αντιμετωπίσει το βράδυ η ομάδα του.

Άλλωστε, ήταν και συγκεκριμένες οι εντολές που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του κατά την χθεσινή βιντεοθεραπεία, ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή στα “φτερά” της Μπέτις, αλλά και να είναι κοντά οι γραμμές τους και να υπάρχουν αλληλοκαλύψεις. Η Μπέτις είναι μία ομάδα που μεσοεπιθετικά έχει ταχύτητα και σε γενικές γραμμές είναι... φωτιά και λάβρα, παρότι δεν μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που βγάζει.

Η λέξη – κλειδί όμως για να πάνε πρίμα τα πράγματα σήμερα για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι άλλη από την “υπομονή”! Αυτή είναι η πραγματικότητα...

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει υπομονή από τους ποδοσφαιριστές του. Κι επίσης, αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι να μην ενθουσιαστούν και να μην παρασυρθούν σε περίπτωση που ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός, αλλά και να μην... πιουν θάλασσα σε περίπτωση που δεχτούν πρώτοι γκολ.

Η Μπέτις είναι ομάδα που δέχεται φάσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει ότι οι Πειραιώτες θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ. Πρωτίστως όμως απαιτείται υπομονή στο παιχνίδι και να μην εκνευριστούν οι “ερυθρόλευκοι” με την προσπάθεια από πλευράς Μπέτις να γυρίζει την μπάλα συνεχώς...