Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς - Ο... 100άρης, αυτός που κερδίζει τον Μιράντα και ο «Τόρο»

Οι πιθανότητες να μείνει εκτός ο Λάζαρος, ποιος μπορεί να παίξει στη θέση του και αυτοί που αφήνει εκτός ο Πορτογάλος

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς - Ο... 100άρης, αυτός που κερδίζει τον Μιράντα και ο «Τόρο»

Προανήγγειλε αλλαγές δείχνοντας ότι εν όψει Μπέτις βλέπει διαφορετικά τα πράγματα λόγω της κόπωσης ορισμένων παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος για τον αποψινό αγώνα ((22:00 - Cosmote 3), είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεται αλλαγές προσώπων. Μένει να δούμε αν όντως θα προχωρήσει σε αυτές.

Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Αλέξης Βιρβίλης, ο Γιασίν Μεριά, σε ασκήσει τακτικής που έγιναν φάνηκε να κερδίζει τον Μιράντα για να βρεθεί πλάι στον Βούκοβιτς.

Επίσης, ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο δίδυμα στα χαφ. Αρχικά τον Μποουχαλάκη με τον Καμαρά, αλλά στη συνέχεια έβγαλε τον Μπουχαλάκη και έβαλε δίπλα στον Καμαρά τον Νάτχο. Ο Γκιγιέρμε από την πλευρά του ήταν στην υποτιθέμενη ομάδα των αναπληρωματικών, αρχικά με τον Νάτχο και εν συνεχεία με τον Μπουχαλάκη. Με λίγα λόγια, ο ισραηλινός χαφ, που έχει ανεβασμένη ψυχολογία με το νικητήριο γκολ κόντρα στον Αστέρα, διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ανδρέα. Αν ο Νάτχο παίξει, θα φτάσει τις 100 Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Ο τρίτος που μπορεί να βρεθεί στην 11άδα είναι ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ κυκλοφόρησε ακόμα ένα σενάριο που θέλει τον Φετφατζίδη να παίζει στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

Αυτοί που μάλλον έχουν το προβάδισμα σε σχηματισμό 4-3-2-1 είναι οι Γιαννιώτης, Τοροσίδης (ο Ομάρ αν ξεπεράσει την ίωση), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Νάτχο (Μπουχαλάκης), Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος (Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.