Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις αμφίβολοι ενόψει Μπαρτσελόνα

Οι Μαγκουάιρ, Άντονι και Μαρσιάλ είναι όλοι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη για το Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις αμφίβολοι ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο Αντονί και ο Άντονι Μαρσιάλ είναι αμφίβολοι για τον επαναληπτικό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Η τριάδα έχασε την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 επί της Λέστερ το Σαββατοκύριακο και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός και από την αναμέτρηση της Πέμπτης το βράδυ λόγω τραυματισμού.

Ο αρχηγός του συλλόγου, Μαγκουάιρ έχασε τη νίκη επί της πρώην ομάδας του την Κυριακή λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ οι Αντονί και Μαρσιάλ έχουν να αγωνιστούν από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Μαρσιάλ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή πρόβλημα στο ισχίο. Ο Αντονί λείπει λόγω μυϊκού προβλήματος.

Ο προπονητής Έρικ τεν Χάαχ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ελπίζει ότι ο Αντονι, ο Μαρσιάλ και ο Σκοτ ΜακΤομινέι θα είναι έτοιμοι εγκαίρως για να αντιμετωπίσουν την Νιούκαστλ στον τελικό του Carabao Cup στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο ΜακΤομινέι επέστρεψε στην δράση για την Γιουνάιτεντ την Κυριακή, αντικαθιστώντας τον Φρεντ στο 59ο λεπτό. Ο Σκωτσέζος είχε να αγωνιστεί με την ομάδα του Τεν Χάαχ από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Τεν Χάαχ θα ενισχυθεί από τη διαθεσιμότητα των Λισάντρο Μαρτίνεθ και Μαρσέλ Σάμπιτσερ, οι οποίοι έχασαν και οι δύο το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα λόγω τιμωρίας.

Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί τον τιμωρημένο Γκάβι και τον συμπαίκτη του στη μεσαία γραμμή Πέδρι, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα.

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την πρωτοπόρο της La Liga με το σκορ να είναι ισόπαλο μετά το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στο Καμπ Νου. Ο νικητής του αγώνα της Πέμπτης θα προκριθεί στη φάση των 16 του Europa League.