Ο Σίντνεϊ… προκαλεί τον Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Μπέτις δεν ξέχασε τον συμπατριώτη του χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Σίντνεϊ… προκαλεί τον Γκιγιέρμε

Συμπαίκτες ήταν μέχρι πέρσι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αλλά αύριο θα βρεθούν αντίπαλοι. Ο λόγος για τον Σίντνεϊ και τον Γκιγιέρμε, οι οποίοι διατηρούν και πολύ καλή σχέση. Οι δύο Βραζιλιάνοι συνυπήρξαν στη Γαλικία, αλλά το βράδυ της Πέμπτης ο καθένας θα κοιτάξει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του.

Ο Σίντνεϊ μη ξεχνάμε πως είχε απασχολήσει έντονα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι. Ήταν ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που είχε προταθεί και εξεταζόταν. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε στην απόκτηση του, ενώ από τη Ντεπορτίβο απέκτησε τον Γκιγιέρμε.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο κεντρικός αμυντικός της Μπέτις τον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου και μάλιστα δεν ξέχασε τον καλό του φίλο, τον Γκιγιέρμε. Του έστειλε μήνυμα μέσω των social media πως θα τον συναντήσει αύριο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Για τον Σίντνεϊ δεν είναι η πρώτη φορά που πατάει τον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου. Είχε παίξει όταν ήταν στη Μπενφίκα και είχε και τραυματική εμπειρία σε εκείνο το 5-1.

Το πιθανότερο είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα βρεθούν αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου, διότι δύσκολα θα ξεκινήσει ο Γκιγιέρμε. Δεν αποκλείεται, πάντως να παίξει ως αλλαγή και να κοντραριστούν στη διάρκεια του αγώνα.