Ολυμπιακός: Στη διάθεση του κόσμου τα 1.500 εισιτήρια της Μπέτις

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέστρεψε όλα τα μαγικά χαρτάκια που προμηθεύτηκε και από το πρωί θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου.

Ολυμπιακός: Στη διάθεση του κόσμου τα 1.500 εισιτήρια της Μπέτις

«Καυτή» ατμόσφαιρα θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης η Μπέτις. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη στην πρεμιέρα του Europa League.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέστρεψε όλα τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί για τη θύρα 26 του φαληρικού γηπέδου και τα επέστρεψε όλα. Δεν κατάφερε να τα διαθέσει στον κόσμο της με αποτέλεσμα να γυρίσει στον Ολυμπιακό 1.500 εισιτήρια.

Πρόκειται για εισιτήρια που κοστίζουν από 25 ευρώ και πάνω. Εκτός από τα 1.500 που επέστρεψε η Μπέτις στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού υπάρχουν και ακόμα κάποια λίγα μαγικά χαρτάκια.

Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται στον κόσμο των Πειραιωτών από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τις 15:00. Παράλληλα η διάθεση τους θα γίνει και από το ίντερνετ. Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που έχουν μείνει για να κάνει sold out ο Ολυμπιακός.