Η επικίνδυνη εκτός έδρας Μπέτις

Σκληρό καρύδι είναι η ομάδα της Ανδαλουσίας μακριά από το γήπεδο της με μία ήττα στα τελευταία επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η επικίνδυνη εκτός έδρας Μπέτις

Έχει αποδειχτεί πως το πρώτο ματς σε φάση ομίλων είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του γκρουπ και την προσπάθεια για πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ταξίδι του στο φετινό Europa League απέναντι στη Μπέτις, μία ομάδα η οποία σαφώς και δεν είναι το θηρίο, αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα.

Το συγκρότημα από την Ανδαλουσία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα έχει αρκετή διάθεση να κάνει αισθητή την παρουσία της. Η Μπέτις μπορεί να έχει δείξει πως έχει πρόβλημα στο γκολ, αφού έχει σκοράρει μία φορά στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Στα επτά τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της έχει μόλις μία ήττα. Συγκεκριμένα της σεζόν 2013-2014 έχει νικήσει εκτός έδρας τη Γιάμπλονετς (1-2), είχε ισοπαλία με τη Ριέκα (1-1), νίκη επί της Γκιμαράες (0-1), νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν (0-2), νίκη επί της Σεβίλλης (0-2) και ήττα από τη Λιόν με σκορ 1-0, ενώ τη σεζόν 2005-2006 είχε πάρει 0-0 στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ, αφού τότε έπαιζε στο Champions League.