Δεν «τσιμπάνε» στον Ολυμπιακό από τα εγκώμια του Σετιέν

Ο τεχνικός της Μπέτις αποθέωσε τους Πειραιώτες σε ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να αποβάλει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν «τσιμπάνε» στον Ολυμπιακό από τα εγκώμια του Σετιέν

Έσταξε μέλι ο Κίκε Σετιέν για τον Ολυμπιακό. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 59χρονος προπονητής παρομοίασε τους Πειραιώτες με τη Μπαρτσελόνα. Επιπλέον έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό όχι μόνο για το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά γενικότερα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό και γενικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Σαφώς και είναι τιμητικό να κάνει ένας προπονητής τόσο καλά σχόλια για την ομάδα. Από την άλλη, όμως, είναι και παγίδα. Ο Κίκε Σετιέν επιχειρεί να αποβάλλει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του. Δεν λέει κανείς πως δεν τα πιστεύει, αλλά είναι φανερό πως κάνει και το επικοινωνιακό του παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του δεν «τσιμπάνε» από τις δηλώσεις του Σετιέν. Τους κολακεύουν τα λόγια του, αλλά δεν πέφτουν στην παγίδα του. Γνωρίζουν πως απέναντι τους έχουν μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπέτις έχει ένα ρόστερ που κοστίζει 180 εκατομμύρια €, ενώ του Ολυμπιακού κοστίζει 60 εκατομμύρια €. Εννοείται πως τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο και δεν αποτελούν και δικαιολογίες. Από την άλλη όμως από αυτό φαίνεται και η δυναμική που έχει η αντίπαλος των Πειραιωτών, η οποία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.