Σέρα Φερέρ: «Ο Ολυμπιακός είχε πάντα θέση στο Champions League»

Ο αντιπρόεδρος της Μπέτις και παλιός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα του φαληρικού γηπέδου, τονίζοντας όμως ότι «ο κόσμος δεν παίζει μπάλα».

Σέρα Φερέρ: «Ο Ολυμπιακός είχε πάντα θέση στο Champions League»

Δηλώσεις ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης της Πέμπτης (20/9, 22:00) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League παραχώρησε ο Λορένθο Σέρα Φερέρ. Ο νυν αντιπρόεδρος της Μπέτις και παλιός τεχνικός της ΑΕΚ αναγνώρισε τη δυναμική των Πειραιωτών στο γήπεδό τους και την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο τόνισε πως «ο κόσμος δεν παίζει μπάλα».

Αναλυτικά το σχόλιο του Σέρα Φερέρ στη Diario de Sevilla:

«Είναι δυνατοί στο γήπεδό τους. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε θέση στο Champions League. Ο κόσμος δημιουργεί δυνατή ατμόσφαιρα, αλλά ο κόσμος δεν παίζει παίζει μπάλα. Μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές.

Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους για να πάρουμε την πρώτη θέση. Ίδιες μπορεί να έχουν ο Ολυμπιακός και η Μίλαν. Αυτήν την Πέμπτη ντεμπουτάρουμε με πολλά όνειρα στη διοργάνωση.

Δεν έχω δει τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", θα τον δω στην προπόνηση. Υπάρχει ανησυχία, αλλά δεν σκεφτόμαστε αυτό. Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εάν δεν είναι πρέπει να προσαρμοστούμε. Οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής μας είναι αρκετά έμπειροι για να τα καταφέρουν».