Ολυμπιακός: Αυτές τις αλλαγές έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς

Προανήγγειλε και ο ίδιος πως θα βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και το έδειξε και το πρωί στην προπόνηση που έγινε στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Αυτές τις αλλαγές έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν λίγη ώρα προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Μπέτις. Έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα από το βράδυ της Κυριακής για τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να πάρουν ανάσες από εδώ και στο εξής. Μέχρι την προπόνηση της Τρίτης δεν υπήρχε καμία εικόνα για το ποιοι παίκτες θα παίξουν κόντρα στην ισπανική ομάδα, αφού οι ρυθμοί στον Ρέντη ήταν χαλαροί.

Την Τετάρτη το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League. Και από την προπόνηση προκύπτει ότι πράγματι θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ίσως για πρώτη φορά να είναι περισσότερες από δύο.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο Γιαννιώτης δεν αλλάζει και αυτός θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού σε αυτή την αναμέτρηση. Για το δεξί άκρο της άμυνας φαβορί είναι ο Τοροσίδης, αφού ο Ομάρ ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ και αυτός με τη σειρά του ήταν στο… κόκκινο. Ο Βούκοβιτς παραμένει στο κέντρο της άμυνας, αλλά παρτενέρ του θα είναι ο Μεριά όπως φάνηκε στην πρωινή προπόνηση, ενώ αριστερά μένει ο Τσιμίκας.

Στα χαφ μαζί είχε στη δοκιμή τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, αλλά η αίσθηση είναι πως ο Νάτχο θα πάρει τη θέση του Κρητικού. Εκεί παίζεται μία θέση, ενώ δεν προέκυπτε ότι θα αλλάξει και ο Αφρικανός. Από τη μέση και μπροστά τώρα η λογική λέει ότι ίσως αλλάξει μόνο ο Χασάν, ενώ και ο Φετφατζίδης διεκδικεί τη θέση του Φορτούνη.

Γι’ αυτές τις θέσεις όμως το τοπίο είναι θολό και αυτό συμβαίνει διότι ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε χαλαρά και σήμερα με τους Λάζαρο, Ποντένσε, Φορτούνη. Ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα όρια τους μετά τις συνεχόμενες συμμετοχές και με τον 48χρονο κόουτς να τους διαχειρίζεται διαφορετικά όλη αυτή την εβδομάδα.