Γκερέρο: Βήμα-βήμα χτίζουμε το μέλλον μας

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μπέτις για το Europa League ως παλιός γνώριμος της ισπανικής ομάδας.

Γκερέρο: Βήμα-βήμα χτίζουμε το μέλλον μας

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην αυτοπεποίθηση που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

-Το τελευταίο σου παιχνίδι με την Λεγκανές ήταν ένα 3-2 απέναντι στην Μπέτις. Είχες δώσει δύο ασίστ. Τι θυμάσαι από εκείνο το παιχνίδι;

Πράγματι, το τελευταίο παιχνίδι ήταν κόντρα στην Μπέτις. Είναι βελτιωμένη με τον νέο προπονητή, είναι πολύ ποιοτική και με γρήγορους ποδοσφαιριστές. Είναι επικίνδυνη ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε καλοί, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρακτικά και ψυχολογικά για το αυριανό ματς. Παρόλο που είναι δυνατός αντίπαλος είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

-Πρόσφατα δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Τουρέ και ο Τσιμίκας δήλωσαν ότι μπορούν να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής στο Γιουρόπα Λιγκ. Πώς σχολιάζετε αυτές τις δηλώσεις;

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που υπάρχει εντός αποδυτηρίων αυτή η αυτοπεποίθηση και η φιλοδοξία. Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο βήμα, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και βήμα-βήμα χτίζουμε στα επόμενα ματς το μέλλον μας.