Γκιγιέρμε, Μεριά και οι... 7 της Μπέτις!

Πρεμιέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ετοιμάζονται να κάνουν ο Μεριά και οι Γκιγιέρμε. Η Μπέτις έχει περισσότερους...ρούκις.

 

Γκιγιέρμε, Μεριά και οι... 7 της Μπέτις!

Στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Γκιγιέρμε και ο Μεριά θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είτε στις αρχικές επιλογές του Μαρτίνς είτε ως αλλαγή, αναμένεται ότι ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Τυνήσιος στόπερ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα παίξουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε ματς της UEFA.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν παίξει, αρκετοί πάντως έκαναν ντεμπούτο στη φετινή διοργάνωση με τις συμμετοχές τους στα προκριματικά κόντρα σε Λουκέρνη και Μπέρνλι, όπως ο Γιαννιώτης, ο Τσιμίκας, ο Καμαρά και ο Γκερέρο. Ενώ ο Ποντένσε είχε μόλις ένα ματς πριν από αυτά του Ολυμπιακού, με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Αντιθέτως η Μπέτις έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στο Τσάμπιονς Λικ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Πάου Λόπεθ, τους αμυντικούς Μαντί, Φρανσίς και Τζούνιορ Φίρπο, αλλά και τους επιθετικούς Λορέν Μορόν, Σανάμπριο και Σέρχιο Λεόν. Αρκετοί εκ των οποίων θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Κίκε Σετιέν.