Φουλ για sold out ο Ολυμπιακός!

Έχουν φύγει 29.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Μπέτις με τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά να ετοιμάζει «καυτή» ατμόσφαιρα για τους Ισπανούς.

Φουλ για sold out ο Ολυμπιακός!

Η πρεμιέρα κόντρα στη Μπέτις είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στη διοργάνωση. Οι Πειραιώτες πρέπει πάση θυσία να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους ειδικά απέναντι στην ισπανική ομάδα με την οποία το πιθανότερο είναι πως θα μονομαχήσουν για τη μία από τις δύο θέσεις που δίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι απαραίτητη η δυναμική παρουσία του κόσμου και το γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει αποδειχτεί πως δίνει άλλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ειδικά φέτος που οι οπαδοί δείχνουν άλλη ωριμότητα και στηρίζουν την ομάδα του Πειραιά με υπομονή.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δείχνουν διάθεση να μετατρέψουν σε «καμίνι» το φαληρικό γήπεδο. Μία ανάσα από το sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αφού έχουν κάνει «φτερά» 29.000 εισιτήρια. Επιπλέον σήμερα έφυγαν και 200 διαρκείας από τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει απίστευτο πάθος προκειμένου να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Η πώληση των εισιτηρίων απλών και διαρκείας θα συνεχιστεί και την Τετάρτη από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τις επιστροφές εισιτηρίων από τη Μπέτις υπάρχουν και αρκετά φτηνά στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού.