Τρέχει ο Πρίγιοβιτς αλλά δεν προλαβαίνει την Τσέλσι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (20/9, 7.55 μ.μ) με την Τσέλσι στο Europa League.

Τρέχει ο Πρίγιοβιτς αλλά δεν προλαβαίνει την Τσέλσι

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είδε σήμερα τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο ο Σέρβος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Τσέλσι, καθώς πρέπει να αποθεραπευτεί πλήρως και να... φουλάρει για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Από τις πρώτες δοκιμές του Ρουμάνου προπονητή, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι Τσούμπα Ακπόμ και Πόντους Βέρνμπλουμ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο μεγάλο μεθαυριανό παιχνίδι.
Στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Λημνιός, που πλέον είναι "φρέσκοι" μετά την ξεκούραση τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αλλαγή θα υπάρχει και στην αμυντική γραμμή, με τον Λέο Μάτος να τίθεται εκτός λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Σε πρώτη φάση, αυτό που έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ότι προσανατολίζεται στην "μετακόμιση" του Βιεϊρίνια στα δεξιά, κάτι που σημαίνει πως εφόσον γίνει αυτό, ο Τόσκα θα πάρει τη θέση του στα αριστερά, μετρώντας κι αυτός αντίστροφα για το ντεμπούτο του.
Όλα αυτά όμως θα διευκρινιστούν μετά την αυριανή προπόνηση που θα γίνει στις 10 το πρωί στην Τούμπα.