Χιμένεθ: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παίξει στην Primera!»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέτις και έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Χιμένεθ: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παίξει στην Primera!»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ κλήθηκε να πει τη γνώμη του στην ιστοσελίδα estadiodeportivo για τον αγώνα της Μπέτις με τον Ολυμπιακό (20/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο που το γνώρισε πολύ καλά από κοντά.

«Η Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με σεβασμό στην Ελλάδα. Θα παλέψουν πολύ οι δύο ομάδες στο ματς της Ελλάδας. Περιμένω ένα παιχνίδι με ισορροπημένη κατοχή, χωρίς κενούς χώρους. Υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που μπορούν να παίξουν στην ισπανική Liga. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός» είπε ο τωρινός προπονητής Λας Πάλμας.

Και συνέχισε:

«Η Μπέτις είναι το φαβορί γιατί θα έχει κατοχή της μπάλας. Αλλά, εάν αφήσει τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην Ελλάδα. Η κατοχή είναι ο καλύτερος τρόπος για ν' αμύνεσαι. Στην Μπέτις, λείπει η ομαδικότητα. Εάν μείνουν πίσω, ο ενθουσιασμός που θα μεταφέρει ο κόσμος στους παίκτες του Ολυμπιακού θα τους φέρει σε δύσκολη θέση».

Ο Χιμένεθ μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων: «Οι Έλληνες είναι οπαδοί 100% . Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται όταν νικά, αλλά είναι πάντα με την ομάδα. Δεν τρώνε κανένα, ούτε καν με τα πιστόλια!» τόνισε.