Ολυμπιακός: Το πλάνο των χαφ με Μπέτις

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο στο ματς με την Μπέτις: Το δίδυμο Καμαρά - Μπουχαλάκη, η... σφήνα Νάτχο και ο Γκιγιέρμε. 

Ολυμπιακός: Το πλάνο των χαφ με Μπέτις

Είναι λογικό χθες να μην γινόταν να φανούν οι σκέψεις του Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Μπέτις. Άλλωστε, όσοι έπαιξαν με τον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Νάτχο σίγουρα έβαλε... δύσκολα στον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει της Μπέτις, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα προβεί σε αλλαγές συγκριτικά με το δίδυμο στα χαφ που έχει τραβήξει το κουπί από την αρχή της σεζόν (Καμαρά - Μπουχαλάκης). Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Μαρτίνς από την αρχή της χρονιάς, δεν είναι άνθρωπος που προχωράει σε αλλαγές.

Ο Γκιγιέρμε αν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Αστέρα, μπορεί να έθετε υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Τώρα μοιάζει σχεδόν απίθανο να τον δούμε στο αρχικό σχήμα με την Μπέτις. Αυτή τη στιγμή πιο πιθανό μοιάζει να ξαναδούμε Μπουχαλάκη με Καμαρά στην ενδεκάδα και τον Νάτχο να... καραδοκεί.

Τη Δευτέρα στη Ν. Σμύρνη ο Μαρτίνς επιβάλλεται να κάνει ροτέισον, στα χαφ αν δεν προχωρήσει σε αλλαγή κόντρα στην ισπανική ομάδα.