Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται με το ροτέισον της Μπέτις

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπει καν στη διαδικασία να μιλήσει στους παίκτες του για τις πολλές αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Κίκε Σετιέν το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται με το ροτέισον της Μπέτις

Επιχειρούν να μπερδέψουν την κατάσταση οι Ισπανοί από το πρωί της Δευτέρας. Από τη μία βγαίνει ένα κλίμα από τον τοπικό Τύπο ότι είναι τεράστια ευκαιρία για την Μπέτις να πάει στον Πειραιά και να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος «κέρδισε στο φινάλε τον Αστέρα Τρίπολης και δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση», σύμφωνα με τα όσα έγραψαν στα ρεπορτάζ τους.

Λίγες ώρες αργότερα από τις ίδιες πηγές, από τα ΜΜΕ της Σεβίλλης δηλαδή, προέκυπτε η πληροφορία μέσα από τα… άδυτα της Μπέτις ότι ο Κίκε Σετιέν σκοπεύει να κάνει ροτέισον και να βάλει τους αναπληρωματικούς στο Καραϊσκάκη, γιατί την προσεχή Κυριακή έχει το παιχνίδι με την Μπιλμπάο για την Primera Division.

Συγκεκριμένα ανέφεραν οι Ισπανοί ότι ο Σετιέν σκοπεύει να ξεκουράσει τον γκολκίπερ Λόπεθ, τον στόπερ Μαντί, τον αριστερό μπακ Ζούνιορ, τον μεσοεπιθετικό Κανάλες και πολύ κόσμο ακόμη…

Βέβαια, πώς μπορεί να θεωρηθεί αναπληρωματικός ο βιρτουόζος Αργεντινός άσος Λο Σέλσο που πήγε στην Μπέτις δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν ή ο πολύπειρος Χοακίν ή ο εξτρέμ Τέγιο είναι μία… άλλη συζήτηση.

Η ουσία είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει εκτός αποδυτηρίων όλο αυτό το… αλαλούμ που επικρατεί από το πρωί στην Ισπανία για το κατά πόσο ενδιαφέρει ή όχι την Μπέτις το παιχνίδι της Πέμπτης.

«Τρακάρουν» οι πληροφορίες από την Σεβίλλη, καθώς δεν γίνεται το πρωί η Μπέτις να θέλει διακαώς το διπλό στο Καραϊσκάκη και το απόγευμα να σκέφτεται το ματς της Κυριακής με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν δεν ασχολείται ούτε με το υποτιθέμενο ροτέισον που έχει κατά νου να κάνει ο Κίκε Σετιέν, ούτε με το αν έρχονται τελικά οι Ισπανοί αποφασισμένοι για διπλό στο φαληρικό γήπεδο.

Αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της δικής του ομάδας. Μια προετοιμασία που το επόμενο διήμερο θα έχει μπόλικη δόση βιντεοθεραπείας και αυτό που μένει να φανεί στις δοκιμές, είναι σε ποια πρόσωπα θα στηριχθεί για να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League.