Δεν πάει στην Τούμπα η Τσέλσι

Ούτε η αποστολή, ούτε ο προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Σάρι, θα βρεθούν στην Τούμπα για την καθιερωμένη προπόνηση και τη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Δεν πάει στην Τούμπα η Τσέλσι

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ωστόσο πριν από το ματς η λονδρέζικη ομάδα δεν πρόκειται να επισκεφθεί το γήπεδο του «δικεφάλου του Βορρά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Τσέλσι, η λονδρέζικη ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Λώλα στη Σουρωτή (ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά) στις 17:15 της Τετάρτης (19/9).

Ο δε προπονητής των «μπλε» Μαουρίτσιο Σάρι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την ίδια μέρα στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, την παραμονή του αγώνα θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.