Νίκη-ανάσα για Ντουντελάνζ πριν από τη Μίλαν

Νίκη για την Ντουντελάνζ (2-0 την Ούνα Στράσεν) πριν από την πρεμιέρα της στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Μίλαν.

Νίκη-ανάσα για Ντουντελάνζ πριν από τη Μίλαν

Η Ντουντελάνζ είχε ρίξει όλο το βάρος της στην Ευρώπη και είχε αφήσει πίσω το πρωτάθλημα της χώρας της, με συνέπεια να βρεθεί με μόλις 3 πόντους στην τελευταία θέση (έχοντας βέβαια λιγότερα παιχνίδια), αλλά με τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της Ούνα Στράσεν με 2-0 ανέβηκε αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα στο Λουξεμβούργο. Επιπλέον, έκανε ένα καλό τεστ πριν από το ιστορικό για εκείνη παιχνίδι εναντίον της Μίλαν την ερχόμενη Πέμπτη, στην πρεμιέρα του ομίλου που μετέχει και ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική του ομίλου οι «ερυθρόλευκοι», επικράτησε άνετα των γηπεδούχων σκοράροντας στο 36 με σουτ του Στολζ μετά από κόντρες στην περιοχή, ενώ στο 56' σφράγισε τη νίκη της με πολύ ωραίο γκολ του Σινάνι έπειτα από μπαλιά του Μελίς.

Η Ντουντελάνζ είχε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη της και έδειξε σε καλή κατάσταση για το ματς με την Μίλαν.

Από τον προπονητή της Ντουντελάνζ, τον Ντίνο Τοπμέλερ, χρησιμοποιήθηκαν οι: Φρίσινγκ, Σνελ, Κρούσκα, Σινάνι (75΄Στούμπφ), Στολτς, Κουτουριέ (80΄Άγκοβιτς), Κρουζ (88' Πόκαρ), Γιορντάνοφ, Πρεμπέ, Μελίς, Τάρπελ.