Η Μπέτις ξεκουράζει Καρβάλιο ενόψει Ολυμπιακού

O Γουίλιαμ Καρβάλιο καθησύχασε τον προπονητή του ότι δεν είναι ο σοβαρός ο τραυματισμός του από τον αγώνα του Nations League Πορτογαλίας-Ιταλίας 1-0..

Η Μπέτις ξεκουράζει Καρβάλιο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Κίκε Σετιέν μίλησε με τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος αποχώρησε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης και ο ίδιος του είπε ότι η αλλαγή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

«Μίλησα με τον Γουίλιαμ και μου είπε να μην ανησυχώ, διότι προφανώς δεν έχει τίποτα σοβαρό. Θα κάνει βέβαια κάποιες εξετάσεις, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα, αλλά αυτό που τον ενόχλησε δεν θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό» είπε ο προπονητής της Μπέτις στο Canal Sur Radio.

Ωστόσο, ο Σετιέν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη χρησιμοποιήσει τον Καρβάλιο το Σάββατο κατά της Βαλένθια προκειμένου να ξεκουραστεί ενόψει Ολυμπιακού. «Έπαιξε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες. Η διοργάνωση αναγκάζει τους προπονητές να χρησιμοποιούν τους καλύτερους παίκτες του και αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για τους συλλόγους και ακόμα για τους ίδιους τους αθλητές» παραπονέθηκε ο Ισπανός τεχνικός.