Οδηγία Τσέλσι στους οπαδούς της: Μη φοράτε διακριτικά στη Θεσσαλονίκη

Οι άνθρωποι της Τσέλσι εξέδωσαν έναν οδηγό σχετικά με το πως θα κινηθούν οι 1.450 φίλαθλοι της ομάδας που θα βρεθούν στην Τουμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οδηγία Τσέλσι στους οπαδούς της: Μη φοράτε διακριτικά στη Θεσσαλονίκη

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων των Λονδρέζων, έκανε γνωστές τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν από την Αγγλία στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ.

Προτεραιότητα στη διάθεση των εισιτηρίων της αγγλικής ομάδας για την πρώτη αγωνιστική του Europa League στην Τούμπα, έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και τα μέλη του συλλόγου. Η ελληνική Αστυνομία, έκανε γνωστά και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα μεταβούν οι Άγγλοι οπαδοί στο γήπεδο.

«Η τοποθεσία και οι ώρες ανοίγματος των εκδοτηρίων θα γίνουν γνωστά σε εύλογο χρόνο σε όσους αγοράζουν εισιτήριο από το σύλλογο», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης των Λονδρέζων. Ακόμη, οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας ξεκαθάρισαν πως απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση μεμονωμένων φιλάθλων.

Επίσης, βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Τσέλσι, συνιστάται στους φίλους της ομάδας να μη φορούν διακριτικά κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

«Όπως πάντα, ζητάμε από τους οπαδούς μας να συμπεριφέρονται με σύνεση και να σέβονται τους οικοδεσπότες μας και οποιαδήποτε αντικοινωνική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή», επισημαίνεται στην ανακοίνωση η οποία «κλείνει» σημειώνοντας πως όλοι οι φίλαθλοι θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.