«Επίσκεψη στην... κόλαση του Καραϊσκάκη για τους οπαδούς της Μπέτις» (vid)

Η ισπανική ιστοσελίδα «eldesmarque.com» ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα για τις έδρες που θα επισκεφτεί η Ρεάλ Μπέτις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην «ελληνική κόλαση».

«Επίσκεψη στην... κόλαση του Καραϊσκάκη για τους οπαδούς της Μπέτις» (vid)

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στον Πειραιά την ισπανική Ρεάλ Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η οπαδοί των «βερδιμπλάνκος» ετοιμάζουν τρία ταξίδια σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες της διοργάνωσης και η ιστοσελίδα «eldesmarque.com» τόνισε πως «θα επισκεφτούν την ελληνική κόλαση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πιο αναλυτικά: «Προτού αγωνιστεί με την Μίλαν, η Μπέτις θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα της σεζόν του Europa League. Εκεί θα αγωνιστεί ενάντια στον Ολυμπιακό στις 20 Σεπτεμβρίου. Μια επίσκεψη στην ελληνική κόλαση που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους οπαδούς της Μπέτις να παρευρεθούν στην Ελλάδα και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ίσως επειδή είναι το πρώτο ταξίδι να έχει λιγότερο χρόνο για να οργανωθεί.»

Η επίσκεψη στο Σαν Σίρο για το παιχνίδι με τη Μίλαν στις 25 Οκτωβρίου, θα είναι η δεύτερη στα χρονικά της Μπέτις, η οποία είχε παίξει εκεί το 1977, όταν είχε ηττηθεί με 2-1 από τους «ροσσονέρι» για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Αντίθετα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά στο Λουξεμβούργο και στις 13 Δεκεμβρίου θα είναι η πρώτη της φορά.