Οι Ιταλοί για Τουρέ, Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό

Το αφιέρωμα της ιστοσελίδας "acmilan.theoffside.com" για την ομάδα του Πειραιά. Τι αναφέρουν οι Ιταλοί για Τουρέ, Γκιγιέρμε, Γκερέρο και πώς περιγράφουν το Καραϊσκάκη. 

Οι Ιταλοί για Τουρέ, Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό

Αφιέρωμα στους αντιπάλους της Μίλαν στους ομίλους του Europa League έκανε η ιστοσελίδα "acmilan.theoffside.com". Φυσικά, το άρθρο αναφέρεται αναλυτικά και στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, καταγράφεται συνοπτικά η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» η οποία συμπτωματικά ήταν κόντρα στη Μίλαν το 1959.

Στη συνέχεια, γίνεται ειδική αναφορά στον Γιάγια Τουρέ, ως το μεγάλο σταρ της ομάδας του Πειραιά. Το άρθρο αναφέρεται και στις ικανότητες και την επιμονή του Γκιγιέρμε στα αμυντικά του καθήκοντα. Μάλιστα, θεωρείται ότι οι δυο θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο κέντρο το οποίο θα δυσκολέψει πολύ τη Μίλαν.

Στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά και στη καθοριστική συμβολή του Γκερέρο και τον παθιασμένο τρόπο παιχνιδιού.

Φυσικά, συμπεριλαμβάνεται περιγραφή για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Φαίνεται ότι η Μίλαν θα έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι εξαιτίας της ατμόσφαιρας και της πίεσης στην Αθήνα σε ένα πολύ τρομακτικό (για τον αντίπαλο) γήπεδο...»