Ειδικό πρόγραμμα ο Χοακίν για να προλάβει το ματς με Ολυμπιακό

H διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων είναι ένα βάλσαμο για τον αρχηγό της Μπέτις, Χοακίν.

Ειδικό πρόγραμμα ο Χοακίν για να προλάβει το ματς με Ολυμπιακό

Ο Χοακίν θα επωφεληθεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη γάμπα και τις οποίες κληρονόμησε από τον αγώνα με τη Σεβίλλη. Ο αρχηγός της Μπέτις ξεκίνησε ήδη ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο 37χρονος Χοακίν μπήκε αλλαγή στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας κι έπαιξε τα πρώτα του λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα. Αποδείχθηκε μάλιστα καθοριστικός καθώς με δικό του γκολ η Μπέτις νίκησε (για πρώτη φορά ως γηπεδούχος μετά από 12 χρόνια) με 1-0 την αιώνια αντίπαλό της.

Η Μπέτις έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά τη διακοπή καθώς αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο Μεστάγια, στη συνέχεια τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για να κλείσει την εβδομάδα με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Για να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό ρυθμό έχει κλείσει ένα φιλικό στη Μέριδα με την τοπική ομάδα. Ο Κίκε Σετιέν δεν έχει στη διάθεσή του αυτές τις μέρες αρκετούς διεθνείς, με αποτέλεσμα η προετοιμασία να γίνεται μετ΄εμποδίων.