Ολυμπιακός-Ναντ 0-2: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός είχε διακριθέντες στο πρώτο μέρος όταν άξιζε περισσότερα απέναντι στη Ναντ. Η κριτική για την απόδοση των παικτών του Μίτσελ. 

Ολυμπιακός-Ναντ 0-2: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ήταν ικανοποιητικός για ένα ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμη μία ήττα στην έδρα του στην Ευρώπη. Στρέφοντας μετά το 0-2 από τη Ναντ αποκλειστικά πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού μαζί με τους Βρουσάι και Ανδρούτσο, ενώ ο Μπόουλερ έδειξε δείγματα της αξίας του.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Σταθερός στο πρώτο μέρος, αλλά και όταν η Ναντ άρχισε να ανεβαίνει και να απειλεί. Στα γκολ βρέθηκε εκτεθειμένος.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι και αμυντικά, αλλά και στην επίθεση με ωραίες σέντρες. Στο τέλος κουράστηκε και η Ναντ έκανε φάσεις από την πλευρά του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Είχε καλές αποκρούσεις, αλλά και αρκετά αβίαστα λάθη. Μπορεί και καλύτερα

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θετικός στο ντεμπούτο του στην Ευρώπη με καλές τοποθετήσεις και χαμηλά και κυρίως στον αέρα. Χρειάστηκε λίγο να ξεπεράσει το αρχικό τρακ και μετά ήταν μια χαρά. Άτυχος, όμως, με τον τραυματισμό

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Πολύ κινητικός και από τους κορυφαίους στο πρώτο μέρος, στο οποίο αγωνίστηκε. Παρότι αριστερός μπακ που δεν είναι η θέση του, είχε καλές αμυντικές τοποθετήσεις και πολλά ανεβάσματα. Τον άλλαξε ο Μίτσελ γιατί τον υπολογίζει για τη Λεωφόρο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΆΚΗΣ: Ενώ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού θα μπορούσε να είχε κάνει καλές πάσες στην επίθεση έχοντας τον χώρο σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Κράτησε το ρυθμό στο κέντρο στο πρώτο μέρος, απείλησε με ένα σουτ στην επανάληψη, όμως και αυτός έχει μεγαλύτερες δυνατότητες

ΤΖΟΣ ΜΠΟΟΥΛΕΡ: Έδειξε το ταλέντο του στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στην κίνηση με την μπάλα στον χώρο. Τα τελειώματα των προσπαθειών του είναι ένα θέμα, αλλά γενικά ήταν θετική η παρουσία του και είχε πράγματα να παρουσιάσει.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΟΥΙ-ΤΖΟ: Για ακόμη ένα ματς έμεινε μόνο με την κινητικότητα και κάποιες καλές θέσεις. Δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά, είχε λάθος επιλογές, μπορούσε να πάρει πέναλτι εκεί που σπρώχτηκε. Δεν έχει ταιριάξει καθόλου με τον Ολυμπιακό, ακόμη ένα δείγμα απέναντι στη Ναντ γι΄αυτό το συμπέρασμα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε πιο πίσω από τον Ουί Τζο για ένα ημίχρονο και ήταν πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι. Με εξαιρετικές πολλές φορές ενέργειες, με καλές συνήθως πάσες για τους άλλους επιθετικούς και με παρουσία που έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε μερικές ενέργειες ταχύτητας στο χώρο και γενικά πίεσε καλά και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Όταν βρέθηκε σε θέση βολής δεν είχε την κατάλληλη επιλογή είτε όταν σούταρε είτε όταν πάσαρε.

ΤΑΣΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ: Κάποιες καλές εκτελέσεις φάουλ ήταν ό,τι παρουσίασε. Έτρεξε αλλά δεν είχε δημιουργία ή ανασταλτική προσφορά. Όμως ήταν το πρώτο του ματς και έχει το μέλλον μπροστά του.

ΣΙΜΕ ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Μπήκε μετά από καιρό και έπαιξε αριστερό μπακ. Έμεινε συνεχώς πίσω και είχε κάποια κοψίματα, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Επιστροφή έπειτα από καιρό, είχε δραστηριότητα, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα στις φάσεις στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού.

ΜΑΡΣΕΛΟ: Δεν ήταν έτοιμος για να δώσει αυτά που περίμενε ο Μίτσελ ώστε να γίνει πιο απειλητικός ο Ολυμπιακός.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Μπήκε για λίγο στο τέλος χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.