Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με νέα πρόσωπα κόντρα στη Ναντ

Το αποψινό ματς δεν είναι αδιάφορο για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μίτσελ από την πλευρά του δίνει προτεραιότητα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με νέα πρόσωπα κόντρα στη Ναντ

Κακά τα ψέματα, είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου. Για το αποψινό παιχνίδι ο Ισπανός προπονητής έχει σκοπό να παρατάξει μία ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα, δίνοντας ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Και χθες έγιναν αρκετές δοκιμές από τον 59χρονο προπονητή και ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορεί να υπάρχει, αλλά μία αίσθηση για το αρχικό σχήμα έχει δημιουργηθεί. Ο Τζολάκης είναι φαβορί για τον «άσο». Στην άμυνα τα σενάρια είναι αρκετά.

Ένα από αυτά θέλει τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο και τον Βρουσάι στο αριστερό παίζοντας με Σισέ και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Μπουχαλάκης και Κούντε θεωρούνται σχεδόν σίγουροι για τα χαφ με τον Μπόουλερ να παίρνει τη μία θέση στο ένα άκρο της επίθεσης και τον Αμπουμπακάρ την άλλη. Ο Ουί-Τζο θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχει ζήτημα για το ποιος θα παίξει πίσω του. Ένας παίκτης που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο Ελ Αραμπί, όμως ο Μίτσελ τον θέλει φρέσκο για την Κυριακή.

Η αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη είναι ότι δεν αποκλείεται το σενάριο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Εάν γίνει αυτό, τότε Βρσάλικο, Σισέ και Ρέτσος αναμένεται να παίξουν στόπερ. Ανδρούτσος και Βρουσάι τις δύο πλευρές με Μπουχαλάκη, Κούντε στα χαφ και στην επίθεση Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ και Ουί-Τζο.