Τσάβι: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Europa League...»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, αποδέχθηκe την «ταμπέλα» του φαβορί για την ομάδα του αναφορικά με την κατάκτηση του Europa League, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Τσάβι: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Europa League...»

Nα χρυσώσει το ...χάπι μιας δεύτερης διαδοχικής σεζόν αποκλεισμού από την φάση των ομίλων του Champions League επιχείρησε ο Τσάβι Ερνάντεθ.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, που βρέθηκε στην άβολη θέση να μην μπορεί να φέρει την ομάδα της Καταλωνίας για 2η σερί σεζόν στην φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το πέρας των υποχρεώσεων του σ' αυτήν, με τη νίκη επί της Πλζεν (4-2, στην Τσεχία) άρχισε την ενασχόλιση του με το Europa League τονίζοντας, ερωτηθείς σχετικά, ότι δεν πρέπει να υποτιμάται, αλλά και αποδεχόμενος την, άτυπη, «ταμπέλα» φαβορί για την κατάκτηση του.

«Θα έλεγα ότι είμαστε υποψήφιοι για να κατακτήσουμε το Europa League. Είναι στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να τον επιτύχημουμε. Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μάς αποκαλεί φαβορί. Όμως πέρυσι είδαμε ότι είναι μία περίπλοκη διοργάνωση. Κατέληξε να είναι ένα ωραίο Europa League με τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό και η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.