Ολυμπιακός: Με τις «ρεζέρβες» κόντρα στη Ναντ

Σήμερα ουσιαστικά αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη. Ο Μίτσελ φαίνεται ότι ετοιμάζει δύο ενδεκάδες. Μία για το μεθαυριανό ματς και άλλη μία για τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Με τις «ρεζέρβες» κόντρα στη Ναντ

Ειδικά η ενδεκάδα κόντρα στη Ναντ αναμένεται να είναι... φουλ στις «ρεζέρβες». Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε ορισμένα από τα βασικά του στελέχη έτσι ώστε να τους έχει φρέσκους στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Δεν είναι φυσικά μόνο ο Εμβιλά σε αυτήν την κατηγορία, όπως αναφέρουμε στο βασικό ρεπορτάζ. Ο Ελ Αραμπί, ο Μασούρας, ο Μπιέλ, ο Ιν-Μπομ, ο Ρέαμπτσιουκ, ίσως και ο Ντόι είναι ορισμένα από τα παιδιά που ενδέχεται να κάτσουν στον πάγκο το βράδυ της Πέμπτης και να κρατήσουν δυνάμεις για το «τριφύλλι».

Δεν είναι τυχαία όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει από χθες σε επίπεδο φημολογίας ότι αν π.χ. ο Αμπουμπακάρ ξεπεράσει μία ίωση που τον ταλαιπωρεί, μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, ο Ουί-Τζο και ειδικά ο Τζος Μπόουλερ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Επιπλέον, οι Μπουχαλάκης και Κούντε θεωρούνται φαβορί για την ενδεκάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος στάθηκε μια χαρά στο Φράιμπουργκ ως αριστερός μπακ.