Ολυμπιακός: Η αγκαλιά του Στράιχ στον Πασχαλάκη και η ατάκα του τεχνικού της Φράιμπουργκ

Ο τεχνικός της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ απέδωσε τα εύσημα στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό έως το 93’. 

Ολυμπιακός: Η αγκαλιά του Στράιχ στον Πασχαλάκη και η ατάκα του τεχνικού της Φράιμπουργκ

Το «ΦΩΣ» και το «fosonline.gr» βρέθηκαν στο «Europa Park Stadion» και θα σας μεταφέρει μία ωραία σκηνή που εκτυλίχθηκε στο φινάλε του ματς του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ.

Ο τεχνικός του γερμανικού συλλόγου πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στο φινάλε του αγώνα, καθώς ναι μεν γλίτωσε η ομάδα του την ήττα, αλλά η Φράιμπουργκ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά, όπερ σημαίνει ότι θα συμμετέχει απευθείας στη φάση των «16» του Europa League τον Μάρτιο, γλιτώνοντας τα «μπαράζ» του Φεβρουαρίου.

Ενώ λοιπόν όλοι οι Γερμανοί πανηγύριζαν, ο Στράιχ είδε τον Πασχαλάκη ότι βρισκόταν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο, ευχαριστώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του. Το πρώτο πράγμα που σκέφθηκε ο κόουτς της Φράιμπουργκ ήταν να πάει προς τα αποδυτήρια και να τον περιμένει εκεί.

Μόλις λοιπόν ο Πασχαλάκης πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Κρίστιαν Στράιχ έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί. Περίπου για μισό λεπτό τα έλεγαν οι δύο άνδρες, με τον Έλληνα γκολκίπερ να τον ευχαριστεί για τα κοπλιμέντα που άκουσε.

Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση να μην ρωτήσουμε τον Στράιχ τί ακριβώς είπε στον Πασχαλάκη, καθώς το τετ α τετ που είχαν παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον ως προς το περιεχόμενη της κουβέντας τους.

«Αυτό που ήθελα να του πω είναι ότι μας έκανε να νιώθουμε... φρίκη με τις αποκρούσεις του. Όμως, ένιωθα υποχρεωμένος να τον συγχαρώ και για την εμφάνισή του. Του είπα όλα τα κοπλιμέντα που είχα στο μυαλό μου. Είναι ένας φοβερός τερματοφύλακας και μπράβο του», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Στράιχ.