Η κριτική των παικτών: Τρομερός Πασχαλάκης, εγγύηση Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία με τον Πασχαλάκη να κάνει τρομερό ματς και τον Ελ Αραμπί να δείχνει ότι αποτελεί εγγύηση για την επίθεση.

Η κριτική των παικτών: Τρομερός Πασχαλάκης, εγγύηση Ελ Αραμπί

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Έβγαζε σιγουριά στην άμυνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και την βοήθησε να λειτουργήσει καλά στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη το πήρε πάνω του με τρομερές αποκρούσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του.

ΑΒΙΛΑ

Καλή εμφάνιση από τον Ισπανό μπακ που προσπάθησε να δώσει βοήθειες επιθετικά και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Ο Άβιλα έχει κάνει καλό ματς αν και είχε κάποια θεματάκια στην άμυνα.

ΜΠΑ

Πολύ καλό ματς από τον Σενεγαλέζο. Έβγαλε σιγουριά στα μετόπισθεν κάνοντας σοβαρή εμφάνιση, αλλά στο φινάλε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, η οποία ήρθε σε ένα σημείο που είχαν κριθεί όλα σε Γερμανία και Γαλλία.

ΝΤΟΙ

Αν και ήταν ένα απαιτητικό ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα είχε αρκετά καλή απόδοση. Μπήκε λίγο αγχωμένος στο γήπεδο, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκε τα πατήματα του.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Τον «σημάδεψαν» στην αρχή οι Γερμανοί αλλά ανταπεξήλθε ως αριστερός μπακ. Ήταν δραστήριος και ως εξτρέμ αλλά στην επανάληψη χάθηκε.

ΙΝ ΜΠΟΜ

Από τα πόδια του ξεκινάει η φάση που ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Έχει τρέξει πολύ, έχει δώσει μάχες στη μεσαία γραμμή και γενικά επιδίωξε να πάρει μπάλες. Έκανε καλό ματς.

ΕΜΒΙΛΑ

Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον Γάλλο. Ο Εμβιλά είναι σημείο αναφοράς για τον φετινό Ολυμπιακό και το έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι.

ΓΚΑΡΙ

Μέχρι το 39’ που έγινε αλλαγή έκανε σούπερ εμφάνιση. Μέσα σε κάθε καλή στιγμή του Ολυμπιακού και πηγή κινδύνου για την άμυνα της Φράιμπουργκ. Δεν τον αφήνουν τα μυϊκά προβλήματα να ησυχάσει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ήταν μέσα στο παιχνίδι, έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του, αλλά έχει χάσει την ευκαιρία που δεν χάνεται. Θέλει λίγο περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

ΜΠΙΕΛ

Στο 35’ θα μπορούσε να έχει σκοράρει και είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέσα στο ματς. Στην επανάληψη ίσως τον επηρέασε και η κούραση, διότι έδινε την εντύπωση να αφήνει τις φάσεις.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Κάνει μέσα στο γήπεδο πολύ περισσότερα από αυτό που είναι η δουλειά του, το γκολ. Ο Μαροκινός, όμως, φρόντισε να θυμίσει σε όλους ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός του Ολυμπιακού. Μισή ευκαιρία θέλει για να την κάνει γκολ.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Πέρασε στο παιχνίδι αντί του Γκάρι και έκανε καλό ματς. Δεν έκανε κάτι σούπερ, αλλά ήταν θετικός.

ΚΟΥΝΤΕ

Μπήκε στο 69’ αντί του Μπιέλ και έπαιξε στο «10». Είχε ενέργεια και διάθεση να πιέσει ψηλά, αλλά δεν βοήθησε να βγάλει τον Ολυμπιακό από την περιοχή του.

ΟΥΙ ΤΖΟ, ΡΕΤΣΟΣ, ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Πέρασαν στο παιχνίδι στο 82’ και δεν μπορούν να κριθούν.