Ολυμπιακός: Ξέρει από Γερμανούς ο Ανδρέας Ντόι!

Ο Ανδρέας Ντόι διεκδικεί θέση βασικού και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ, έχοντας πολύ καλή παράδοση απέναντι σε γερμανικές ομάδες! 

Ολυμπιακός: Ξέρει από Γερμανούς ο Ανδρέας Ντόι!

Ο Ανδρέας Ντόι είναι ένας παίκτης που έχει κάνει με τον Μίτσελ το «ξεπέταγμά» του στον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί ήδη στο Europa League εναντίον της Καραμπάγκ στο 0-0 του Αζερμπαϊτζάν και πλέον ετοιμάζεται για βασικός και για τον αγώνα της Πέμπτης (27/10) ώστε να βοηθήσει την ομάδα του για το στόχο της να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο νεαρός μέσος που αγωνίζεται ως στόπερ αυτό το διάστημα καθώς εκεί θέλει να τον καθιερώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλές αναμνήσεις απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Για την ακρίβεια όταν αντιμετώπισε με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας τις αντίστοιχες γερμανικές για διεθνείς διοργανώσεις.

Ως παίκτης της U-17 και ως στέλεχος της U-19 ο Ντόι είχε αγωνιστεί σε παιχνίδια Ελλάδας-Γερμανίας τα οποία είχαν γίνει στη Ναύπακτο. Στο πρώτο, το 2019, η Ελλάδα είχε νικήσει με 2-0 και στο δεύτερο (πέρυσι το Νοέμβριο) ο αγώνα είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Μαζί με τον Ντόι είχε παίξει στο δεύτερο ματς και ο Αλέξης Καλογερόπουλος που επίσης έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα ελληνικά γκολ σε αυτούς τους δύο αγώνες είχε βάλει ο Γιώργος Κούτσιας! Και ότι στο περσινό ματς, αντίπαλος του Ντόι ήταν ένας παίκτης της Φράιμπουργκ, ο 19χρονος μέσος Ρόμπερτ Βάγκνερ.

Ο Ντόι έχει αποφασίσει πλέον να αγωνίζεται με την Εθνική της Αλβανίας.