Ολυμπιακός: Μόνο δύο ματς στην Ευρώπη φέτος ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα λείψει από το ματς με την Φράιμπουργκ, αλλά φέτος έχει παίξει στην Ευρώπη μόνο σε δύο (συν εννιά λεπτά) αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. 

Ολυμπιακός: Μόνο δύο ματς στην Ευρώπη φέτος ο Σωκράτης

Είναι αναμφίβολα απώλεια η απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ (27/10) καθώς εκτός των άλλων ο έμπειρος αμυντικός έχει και πολλές παραστάσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα θα τον βοηθούσε ακόμη περισσότερο στην απόδοσή του.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, πάντως, έχει λείψει φέτος στα περισσότερα από τα διεθνή ματς της ομάδας του. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο δηλαδή να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός φέτος στην Ευρώπη χωρίς τον Σωκράτη.

Στα προκριματικά είχε μπει αλλαγή στο τέλος του αγώνα με την Μακάμπι στην Χάιφα, όταν ο Μαρτίνς ήθελε να περάσει και τρίτο στόπερ στο ματς. Ενενηντάλεπτα έχει κάνει μόνο εναντίον της Σλόβαν στο Φάληρο, όταν είχε κάνει και το λάθος στο γκολ των Σλοβάκων, ενώ έπαιξε και ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης στο 0-0 του Μπακού με την Καραμπάγκ. Και στα τρία ματς δηλαδή που έχει αγωνιστεί, ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλίες! Σε όλα τα υπόλοιπα ήταν είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής.