Ολυμπιακός: Η λίστα στην ΟΥΕΦΑ με τους τρεις…νέους και χωρίς Καρίμ

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στην ευρωπαϊκή του λίστα τους Τουρέ, Σα και Ναουέλ, ενώ ο Ιρανός επιθετικός είναι τελικά εκτός, αφού συνεχίζει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός: Η λίστα στην ΟΥΕΦΑ με τους τρεις…νέους και χωρίς Καρίμ

Δηλώθηκε στην UEFA και η λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τρεις αλλαγές σε σχέση με τη λίστα που είχαν δηλώσει για τα play off της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα εκτός λίστα έμειναν οι Δημήτρης Μάνος, Γιάννης Μασούρας και Φελίπε Πάρντο. Στις θέσεις τους μπήκαν τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Γιάγια Τουρέ, Ματίας Ναουέλ και Ζοσέ Σα είναι οι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα ματς με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ.

Αυτές είναι οι μοναδικές αλλαγές που έχουν γίνει από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της φάσης των ομίλων. Πάντως συγκριτικά με τη λίστα που είχε δηλωθεί στην UEFA για τα παιχνίδια των play off δεν υπάρχει ο τερματοφύλακας Δημήτρη Σκαφίδας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Επίσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι εκτός, αφού συνεχίζει την καριέρα του στη Νότιγχαμ.