H Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός και η... Σάλκε

Δεν πρόκειται να είναι αδιάφορη στο ματς με τον Ολυμπιακό (27/10) η Φράιμπουργκ παρόλο που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και έχει το μυαλό της στην Bundesliga

H Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός και η... Σάλκε

Η Φράιμπουργκ συνέχισε απέναντι στην Βέρντερ την εξαιρετική πορεία της στην Bundesliga και με τη νίκη της παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην κορυφή, αποτελώντας με την πρωτοπόρο Ουνιόν τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα. Απειλώντας όσο δύσκολο κι αν είναι την πρωτοκαθεδρία της Μπάγερν Μονάχου.

Η Φράιμπουργκ τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο Europa League έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου ουσιαστικά και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης έχοντας και εκεί μεγάλες φιλοδοξίες. Το βράδυ της Πέμπτης (27/10-22.00) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και θα επιδιώξει πέραν από κάθε αμφιβολία, όπως δήλωσαν ο Κρίστιαν Στράιχ και οι παίκτες του, ακόμη μία νίκη. Σε ένα γήπεδο που όπως πάντα φέτος θα είναι κατάμεστο με 35.000 κόσμο.

Η Φράιμπουργκ λίγες μέρες αργότερα θα παίξει εκτός έδρας με την Σάλκε για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα και σαφώς θα έχει και εκεί το μυαλό της, με συνέπεια να σκέφτεται ο Στράιχ κάποιες αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα από τη στιγμή που είναι αρκετοί αυτοί που διεκδικούν τις ευκαιρίες τους. Η Φράιμπουργκ έχει ξεπεράσει γρήγορα τη βαριά ήττα της στο Μόναχο από την Μπάγερν και ο Στράιχ θέλει σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις για να αποτελέσει οριστικά παρελθόν και παρένθεση εκείνη η κακή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα πραγματικά πολύ απαιτητικό σε τρεξίματα και ένταση παιχνίδι στο Ζβαρτσβαλντ Στάντιον.