Ετοιμάζονται για Ολυμπιακό οι φίλοι της Ναντ

Εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά διαθέτει η Ναντ στον κόσμο της και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον

Ετοιμάζονται για Ολυμπιακό οι φίλοι της Ναντ

Η Ναντ έχει μπροστά της τον αγώνα με την Καραμπάγκ, όπως και ο Ολυμπιακός αυτόν με την Φράιμπουργκ στην Γερμανία προτού αναμετρηθούν στις 3/11 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Europa League.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι φίλοι της μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία για την Ναντ θα έχει χαρακτήρα τελικού ό,τι κι αν συμβεί στις αναμετρήσεις που προηγούνται. Και θα διεκδικεί πρόκριση, όπως φυσικά και η ελληνική ομάδα στο Conference League εφόσον δε νικήσουν οι Γάλλοι την Καραμπάγκ. Ή αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να νικήσει την Φράιμπουργκ εκτός έδρας.

Το ενδιαφέρον των φίλων της Ναντ για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα είναι έντονο, ειδικά μετά την πρόσφατη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ο αριθμός των οπαδών της, αλλά αυτές τις μέρες μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια που έχουν πάρει από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα, πηγαίνοντας στο γήπεδο της ομάδας τους, στο Μποζουάρ.