Ολυμπιακός: Φώναξε «παρών» ο Κούντε

Ο Πιερ Κούντε κέρδισε πολλούς πόντους με την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και ο Μίτσελ μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Ολυμπιακός: Φώναξε «παρών» ο Κούντε

Με τον Γιαν Εμβιλά να είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση από τον Μίτσελ για να μπορέσει να βγάλει σε υψηλό επίπεδο τα μεγάλα ματς ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στον αγώνα με την Καραμπάγκ ο Πιερ Κούντε φώναξε «παρών» με την απόδοση του. έστειλε μήνυμα στον προπονητή του ότι είναι στη διάθεση του και μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Ο Καμερουνέζος έχει κάνει σπουδαίο παιχνίδι μέχρι που τον έκανε αλλαγή ο Μίτσελ. Έχει τρέξει πολύ στη μεσαία γραμμή και το σημαντικό είναι πως έχει κάνει αρκετές επιθέσεις. Είναι ο χαφ που έχει το σουτ έξω από την περιοχή, απλά είναι άτυχος φέτος που δεν έχει σκοράρει.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τον έχουν σταματήσει τα δοκάρι και σε άλλες οι γκολκίπερ. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που παίζει ο Κούντε ο Ολυμπιακός παίρνει από αυτόν 2-3 πολύ καλές τελικές προσπάθειες. Αυτό έγινε και στο Μπακού με τον Καμερουνέζο να βλέπει τον αντίπαλο πορτιέρε να του βγάζει δύσκολα ένα καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη σε δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα την εστία της Καραμπάγκ.

Ίσως η αντικατάσταση του να ήταν και λάθος από τον Μίτσελ, αφού ο Καμερουνέζος δεν έδειχνε να έχει μείνει από δυνάμεις.