Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, οίδημα ο Εμβιλά!

ΜΠΑΚΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποχώρησε με σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο ο Σίμε Βρσάλικο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Μπακού και πολύ δύσκολα θα προλάβει τον ΠΑΟΚ (17/10, 20.00). Χτύπησε και ο Εμβιλά στην ποδοκνημική.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Βρσάλικο, οίδημα ο Εμβιλά!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του Europa Conference League, αλλά ενόψει ΠΑΟΚ προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Σίμε Βρσάλικο στο 90’ αποχώρησε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς υπέστη ένα μυικό τραυματισμό.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, ο Κροάτης δεξιός μπακ έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του βορρά» την Δευτέρα (17/10) στο Καραϊσκάκη.

Περισσότερα θα γνωρίζουν στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (14/10) στις απαραίτητες εξετάσεις που θα γίνουν. Θυμίζουμε ότι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε ο Άβιλα. Κατά συνέπεια, αν δεν τα καταφέρει ο Βρσάλικο, τότε θα επιστρατευτεί ο Βρουσάι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Με ένα οίδημα στην ποδοκνημική αποχώρησε και ο Εμβιλά μετά από τη γερή κλοτσιά που έφαγε από τον Ρομαό προς το τέλος του ματς. Θα εξεταστεί και ο Γάλλος την Παρασκευή (14/10), αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.