Παπασταθόπουλος: «Ξεκινάει κάτι πολύ καλύτερο, έχουμε τελικό με ΠΑΟΚ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το βαθμό της ισοπαλίας του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ στο Μπακού, αλλά και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παπασταθόπουλος: «Ξεκινάει κάτι πολύ καλύτερο, έχουμε τελικό με ΠΑΟΚ»

Ο Παπασταθόπουλος που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης του Μπακού, μίλησε για όλα όσα έγιναν στο Αζερμπαϊτζάν και το 0-0 με την Καραμπάγκ, αλλά και για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπειτα από τόσα ματς που δεν είχαμε κερδίσει στο Europa League ήρθαμε εδω για να διαφυλάξουμε την εστία μας αρχικά και στη συνέχεια αν μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί, όπως το πρώτο 20λεπτο. Μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο καταφέρνουμε και χτίζουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και εμείς οι παίκτες να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σήμερα υπήρχαν στιγμές που έπρεπε εμείς από πίσω να παίξουμε περισσότερο, αλλά σε ένα γήπεδο, που κατά τη γνώμη μου είχε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και με έναν διαιτητή που ειδικά στο 2ο ημίχρονο έδωσε κάποια φάουλ και κάποιες κάρτες χωρίς εξήγηση, πιστεύω το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τον Ντόι: «Και στο προηγούμενο ματς του είπα να είναι ήρεμος και να ακούει και πως όποιο λάθος και να κάνει αυτός που θα ευθύνεται θα είμαι εγώ. Αυτά τα παιδιά πρέπει να στηρίζονται και έχουν ανθρώπους δίπλα τους που θα αναλαμβάνουν την ευθύνη. Σήμερα ήταν πολύ καλός και εύχομαι και άλλα παιδιά να μπουν στην ομάδα και να βοηθήσουν».

Για τα επόμενα ματς: «Ξεκινάει κατι πολύ καλύτερο. Για να έχει συνέχεια αυτό πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι τελικός».