Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ηγήθηκε της πολύ καλής αμυντικής προσπάθειας του Ολυμπιακού στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός αμυντικά στο 0-0 με την Καραμπάγκ, έχοντας πρωταγωνιστές όλους τους αμυντικούς του αλλά και τους χαφ, με κορυφαίο όλων τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και εξαιρετικούς τους Ντό, Βρουσάι.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Θετικό ντεμπούτο για τον διεθνή τερματοφύλακα, δίχως να χρειαστεί να κάνει μεγάλη απόκρουση. Δυναμικός σε εξόδους και σε ετοιμότητα.

ΣΙΜΕ ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Καλός αμυντικά όσο περνούσε η ώρα, ειδικά όταν έπαιξε ως μπακ μετά την αλλαγή σχηματισμού.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, οργάνωσε άψογα την άμυνα και έκανε ο ίδιος πάρα πολλές θετικές επεμβάσεις. Επιστροφή σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Πήρε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ και σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δικαιώνοντας τον προπονητή του. Γενναίος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πάρα πολύ αποτελεσματικός.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, άριστος στην τακτική και με βοήθειες σε συμπαίκτες του σε πολλές φάσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς, κράτησε καλά την μπάλα, κοντά τις γραμμές και είχε συνεισφορά για το αποτέλεσμα.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Ο Καμερουνέζος έκανε και αυτός καλό ματς, με κάποιες αυξομειώσεις. Μπορούσε να είχε καλύτερα τελειώματα σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ ήταν εξαιρετική η πάσα του στον Καμαρά στη φάση του δοκαριού.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έδωσε μάχες με τους εξτρέμ της Καραμπάγκ, τις περισσότερες κερδισμένες. Και αυτός έπαιξε καλύτερα όταν ήταν μπακ και είχε παίκτη μπροστά του με την αλλαγή σχηματισμού μετά το 25’

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Έτρεξε αρκετά, συμμετείχε στο παιχνίδι, βοήθησε ανασταλτικά, έκανε το φάουλ στην ευκαιρία του Ντόι. Μπορούσε περισσότερα.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΟΥΙ-ΤΖΟ: Είχε κινήσεις στα μαρκαρίσματα και στην πίεση, όμως επιθετικά ήταν και πάλι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις. Πήγαινε βιαστικά για τα σουτ όποτε είχε ευκαιρία, ενώ υπήρχαν συμπαίκτες του σε καλύτερη θέση.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: Άσκησε πίεση ως φορ, έπαιξε και σε δίδυμο με τον Χουάνγκ και στα πλάγια της επίθεσης και μόνος μπροστά. Καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα ματς, άτυχος στη φάση με το δοκάρι, ήταν από τις θετικές παρουσίες της ομάδας.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Κράτησε όμορφα την μπάλα σε πολλές περιπτώσεις, βοήθησε την ομάδα να βγαίνει από δύσκολες θέσεις, πήρε φάουλ. Ήταν πάλι πολύτιμος.

ΜΑΡΣΕΛΟ: Έπαιξε μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ, άργησε κάπως να προσαρμοστεί στις συνθήκες του ματς, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερος. Κάτι περίμενε παραπάνω επιθετικά ο Μίτσελ όταν τον έριξε στο ματς.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε προς το τέλος για να δώσει βοήθειες σε κέντρο και άμυνα. Δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα από τον Ρομαό και δεν πατούσε καλά στη συνέχεια, αλλά και πάλι έδωσε λύσεις.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Αλλαγή στα τελευταία λεπτά για να κρατήσει μπάλα.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Το ίδιο και ο Γκάρι, δεν βρήκε κάποιες καλές μακρινές μπαλιές που περίμενε στο λίγο που έπαιξε.