Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Το δίλημμα της επίθεσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: Ο Μίτσελ έχει ένα σοβαρό δίλημμα για την αποψινή ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ και αυτό έχει να κάνει με την επίθεση της ομάδας.

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Το δίλημμα της επίθεσης

Ένα μεγάλο δίλημμα που έχει ο Μίτσελ για την αποψινή ενδεκάδα είναι και οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στην επίθεση. Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ είναι αυτοί που έχει στη διάθεση του, αφού ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας και ο Μπακαμπού είναι εκτός λίστας.

Ο Ισπανός προπονητής ζυγίζει όλα τα δεδομένα για την επιλογή που θα κάνει, ενώ είναι υπαρκτό και το σενάριο να παίξουν και οι δύο μαζί. Ο Ουί Τζο είναι ένας παίκτης που κάνει τρομερές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από εννιά συμμετοχές ο Νοτιοκορεάτης δεν έχει καταφέρει να κάνει σεφτέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Από την άλλη ο Αμπουμπακάρ βάζει σε δίλημμα τον προπονητή του, διότι έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της ταχύτητας και εκεί ποντάρει πολλά ο Μίτσελ. Την τελικά του απόφαση θα την πάρει λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ισπανός προπονητής έχοντας στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και τους δύο στην επίθεση.

Για τον Μίτσελ το θέμα της επίθεσης είναι εξίσου σοβαρό με αυτό της άμυνας, διότι δεν έχει στη διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι τον Μπακαμπού, τον σκόρερ των τριών τελευταίων τερμάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα.