Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Οι αναμνήσεις του Σωκράτη από το Μπακού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το Μπακού, ενώ ο Μίτσελ σχεδιάζει να τον κρατήσει στον πάγκο.

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Οι αναμνήσεις του Σωκράτη από το Μπακού

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει καλές αναμνήσεις από το Μπακού παίζοντας ως αντίπαλος της Καραμπάγκ. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Αζέρους με την Άρσεναλ.

Στο ματς που είχε διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2018 οι «κανονιέρηδες» είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0 για το Γιουρόπα Λιγκ και ο Σωκράτης είχε πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 4ο λεπτό.

Η διαφορά είναι ότι εκείνο το παιχνίδι είχε γίνει στο εθνικό στάδιο του Μπακού και όχι στο Τοφίκ Μπαχράμοφ που θα διεξαχθεί το αποψινό.

Για την αποψινή αναμέτρηση, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Σωκράτης θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε αλλαγές και ο Έλληνας αμυντικός πιθανότατα θα είναι μία από αυτές.

Υπάρχει μπροστά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με τον Ισπανό κόουτς να θέλει τους ποδοσφαιριστές του φρέσκους και γι’ αυτό αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Σωκράτης ίσως να είναι ένας από τους παίκτες που θα μείνει στον πάγκο.