Ολυμπιακός: Η ισορροπία του Μίτσελ ανάμεσα σε Καραμπάκ και ΠΑΟΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: Ο Μίτσελ θέλει να πάρει το αίμα του πίσω από την Καραμπάγκ, αλλά θέλει να έχει τον Ολυμπιακό φρέσκο και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Η ισορροπία του Μίτσελ ανάμεσα σε Καραμπάκ και ΠΑΟΚ

Δεν είναι απλό για τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και να πηγαίνει σε αυτό με την πλάτη στον τοίχο κι έχοντας μηδέν βαθμούς. Οι Πειραιώτες τα παίζουν όλα για όλα στην αναμέτρηση του Μπακού με τον Μίτσελ να δηλώνει ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Ο Ισπανός σε ένα μεγάλο βαθμό μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις του, αλλά ακόμα υπάρχει κάποια πράγματα που τον βασανίζουν. Και η ζωή του γίνεται δύσκολη στην προσπάθεια που κάνει να ισορροπήσει ανάμεσα στην Καραμπάγκ και τον ΠΑΟΚ. Ξέρει ότι το ματς της Δευτέρας είναι όλα τα λεφτά για οργανισμό τόσο για το γόητρο όσο και για τους βαθμούς.

Από την άλλη δεν είναι άνθρωπος που πετάει λευκή πετσέτα σε μία διοργάνωση και ειδικά ευρωπαϊκή. Δεν πρόκειται να το κάνει ούτε τώρα και θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό. Από την άλλη, όμως, θέλει να έχει και ποδοσφαιριστές που είναι φρέσκοι τόσο για τη «μάχη» του Μπακού όσο και γι’ αυτή της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην δούμε στην ενδεκάδα τον Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ έχει εξελιχθεί πολύ κομβικός για τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο και το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο. Βέβαια αυτό θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας, διότι γνωρίζει πόση επιρροή έχει στο παιχνίδι της ομάδας του ο Εμβιλά.